קרמבל דובדבנים טעים במיוחד

    מירי זורגר No Comments on קרמבל דובדבנים טעים במיוחד
    18:15
    02.05.24
    קובי פינקלר No Comments on טורקיה החליטה לעצור את כל הסחר עם ישראל | מתעדכן

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 1 צנצנת דובדבנים
    • 40 גר' חמאה מומסת
    • 15 גר' ליקר דובדבנים

     

    לציפוי פריך

    • 100 גר' קמח
    • 50 גר' אבקת שקדים
    • 100 גר' חמאה
    • 100 גר' סוכר דמררה
    • 100 גר' פיסטוק
    • 50 גר' שיבולת שועל

     

     

    להגשה

    • קצפת ואבקת סוכר

     

     

    אופן ההכנה

    1. את הדובדבנים מערבבים עם חמאה מומסת וליקר דובדבנים
    2. ממלאים כוסות עד כ 3/4 מהגובה
    3. מכינים את הפירורים
    4. במעבד מזון טוחנים קמח ושקדים מוסיפים סוכר וחמאה ומעבדים בפולסים למסת פירורים
    5. מוסיפים פיסטוקים ושיבולת שועל ומעבדים לפירורים
    6. מקפיאים 10 ד'.
    7. מפזרים את הפירורים מעל הדובדבנים
    8. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 ד' או עד להשחמה
    9. מקשטים באבקת סוכר ותלולית קצפת


    0 תגובות